Дадете мислење, да додадете на вашите фотографии
Барај за пријатели
Најди место, еден споменик, река, езеро, планина, плажа, море кревет, растение, животно ..
Овде можете да ги документира местото каде што живеете, или место добро те познаваат или кои сте ги посетиле за време на патувањето.
Барај во Globemy пријатели со кого да ги споделите вашите патување искуства.
Login

Си ја забноравив лозинката

Приклучи Сега, таа е слободна!

Или знак за користење на вашиот Фејсбук профил


Најнови додадени места

 На повеќето гласаа

4
3
3
3
3
Од најактивните градови
 • 156
  United States
  70
  Italy
  68
  Italy
  17
  Italy
  11
  Italy
  9
  Italy
  7
  Italy
  7
  Italy
  6
  Italy
последните прашања
David Attride
DavidAttride

10години
I am planning on upgrading from my Canon T3i to a D-SLR with built-in GPS. I am a Mac computer user and use iPhone heavily. Does...
 
Hello David, it theoretically, because the metadata stored by the GPS are standard and stored in the same way by both IPhone from a D-SLR with GP...

Davide Fain
  10години
Peaio di Cadore
Franco Oliveri / FROL

10години
Nell'ultima foto la mappa è sbagliata. ma non riesco a tornare indietro per correggerla. Bisogna mettere il segnalino su Peaio di...

Најнови додадени места